Ar Lietvoje daroma Advanced CustomVue Wavefront LASIK
3 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Ar Lietvoje daroma Advanced CustomVue Wavefront LASIK
Ar Lietuvoje kas nors daro Advanced CustomVue Wavefront LASIK correction?
Nieko nerandu lietuvos puslapiuose apie tai...
Daugiau informacijos apie tai:
http://uk.opticalexpress.com/laser-eye- ... front.html
Kokie atsiliepimai? Kiek tai kainuoja?
mano regejimas -3.25 ir -3.75 anglijoje uz sia operacija man paskaiciavo 2900 svaru (i sia kaina tai pat itraukta INTRALASE (ragenos lopinelis nuimamas lazeriu)).
Nieko nerandu lietuvos puslapiuose apie tai...
Daugiau informacijos apie tai:
http://uk.opticalexpress.com/laser-eye- ... front.html
Kokie atsiliepimai? Kiek tai kainuoja?
mano regejimas -3.25 ir -3.75 anglijoje uz sia operacija man paskaiciavo 2900 svaru (i sia kaina tai pat itraukta INTRALASE (ragenos lopinelis nuimamas lazeriu)).
- gyga
Re: Ar Lietvoje daroma Advanced CustomVue Wavefront LASIK
Labas vakaras! As taip pat tyriausi Anglijoje ir man tas AdvancedVue Wavefront siaidienai kainuotu 3190£, as taip pat bandziau daugiau susizinoti ar tokia operacija daro Lietuvoje....Pirmadieni bandisiu paskambinti i LT ir susizinoti ka...Ir apskritai , ar as spesiu per dvi savaites pasidariti operacija?
- Zana
Re: Ar Lietvoje daroma Advanced CustomVue Wavefront LASIK
"CustomVue" yra prekės ženklas, kurį naudoja JAV firma "Advanced Medical Optics", gaminanti Visx ir Intralase lazerius. Kadangi šio gamintojo lazerių Lietuvoje nėra, tai ir "CustomVue" neatliekama. Šiaip kitos firmos - lazerių gamintojos - naudoja kitokius pavadinimus šiai procedūrai skambiai pavadinti, pvz. UltraLasik ir t.t.
Mes atliekame klasikinį LASIK, naudodami mikrokeratomą, ir nenaudodami femtosekundinio lazerio (IntraLase). Todėl mūsų pacientai ženkliai sutaupo - palyginkite apie 1260 GBP pas mus ir 2900 ar 3190 GBP Anglijoje. Nežiūrint tokio kainų skirtumo, mūsų pacientai, taip pat ir iš D.Britanijos, yra patenkinti regėjimu po operacijos.
Realiai maždaug tik 10 proc. pacientų, kuriems taikoma CustomVue procedūra (bendriau kalbant - Wavefront Guided Lasik), gali gauti geresnį regėjimą, negu operuojant standartiškai.
Pasirinkimas Jūsų...
Mes atliekame klasikinį LASIK, naudodami mikrokeratomą, ir nenaudodami femtosekundinio lazerio (IntraLase). Todėl mūsų pacientai ženkliai sutaupo - palyginkite apie 1260 GBP pas mus ir 2900 ar 3190 GBP Anglijoje. Nežiūrint tokio kainų skirtumo, mūsų pacientai, taip pat ir iš D.Britanijos, yra patenkinti regėjimu po operacijos.
Realiai maždaug tik 10 proc. pacientų, kuriems taikoma CustomVue procedūra (bendriau kalbant - Wavefront Guided Lasik), gali gauti geresnį regėjimą, negu operuojant standartiškai.
Pasirinkimas Jūsų...
- Jolitaar
3 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Vilniuje
Krokuvos g. 11, Vilnius
Tel./faks.: 8-5-2409190
El. paštas: info[eta]lasik.lt
Kaune
Savanorių pr. 284, 4 aukštas, Kaunas
Tel./faks.: 8-37-313646